EL CENTRE ESCREIX

Filosofia

“Descobreix i honra la teva singularitat, identifica què et fa feliç i, des d’aquí, contribueix al món. Respira la vida que hi ha en tu i aprofita la teva existència.”

Al Centre EscreiX creiem en tu. I també creiem que tots hem d’exercitar la nostra voluntat i esforç si volem assolir un nou nivell de nosaltres mateixos, o bé un objectiu extern. T’ajudarem indicant-te on posar la teva atenció i com interpretar el què vius. Si tu hi poses la voluntat, aconseguiràs tot el que et proposis.

Visió

“La confiança és la porta que ha de creuar el teu potencial per poder-se presentar al món. Vine a creuar-la. O acompanya-hi els teus fills. És temps de brillar.”

Tots tenim a dins un gran potencial. Som eterns, infinits i a través nostre podem crear. Com diu la faula de Merlí: “Llegará un día en que te des cuenta que todo el Universo vive dentro de ti, y entonces serás un mago”.

Al Centre EscreiX oferim cursos perquè, siguem petits o grans, fem créixer el mag que portem a dins.

Política

“La vida és com un joc: identifica les regles de cada espai-temps, juga just i guanya per a tots.”

Al Centre EscreiX no et direm com has de fer les coses. T’oferirem propostes i punts de vista nous perquè puguis empoderar-te, o empoderar els teus fills/es, i des d’aquí, prendre les teves decisions.

Et proposarem que visquis els diferents cursos que oferim com un joc, una aventura: l’aventura de la vida. L’experiència ens diu que, així, els resultats són increïbles.

Íngrid Terricabres Polo

Des del 2016, sóc instructora del mètode VEO, i el 2020 vaig obtenir el títol de certificadora VEO. El 2017 vaig crear el Centre EscreiX, així que la seva ànima és un reflex de la meva.

Crec en el poder personal que tots tenim dins. Crec que amb voluntat i fe, podem fer camí per tenir una vida cada cop més coherent amb nosaltres mateixos/es. I crec que l’educació i els models que agafem de referència (siguin persones o idees) ens hi poden ajudar molt.

Si vols, pots conèixer més a fons el meu currículum.