INSCRIPCIÓ A LA FORMACIÓ MÈTODE VEO NIVELL 1

LLEGIR AMB ATENCIÓ

Per poder participar de les formacions del mètode VEO nivell 1 impartides per la certificadora en el mètode VEO Íngrid Terricabres Polo, certificadora autoritzada per Visión Extra Ocular, AC, a Espanya, és necessari omplir el següent formulari.

Recorda que el cost de la formació per ser instructor/a del mètode VEO nivell 1, a Europa, estipulat des de Visión Extra Ocular, AC, és de 1200€.

En el moment de formalitzar la inscripció, cal fer un primer pagament de 250€ com a reserva. Els 950€ restants els hauràs d’abonar per transferència bancària 48 hores abans de l’inici de la formació o bé en efectiu el primer dia de la mateixa. No pots accedir a la formació si no has completat el pagament.

Aquest import inicial no és reemborsable.

Per qualsevol dubte, quedem a la teva disposició, a info@escreix.cat o al telèfon 695.286.490.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

  Si trobes aquesta senyal (*) vol dir camp obligatori.

  A quina formació t’inscrius? (*)

  Dades personals

  Quines dades, d’entre les anteriors que ens has proporcionat, vols que surtin al directori d’Instructors/es de https://visionextraocular.com/instructores/, amb l’objectiu que els teus clients et puguin trobar? (*)

  Les dades obligatòries, per defecte, són: Nom, Cognoms i País.

  Les dades opcionals, les pots seleccionar activant la casella (si selecciones “cap dada més”, no apareixeràs a la web de VEO, AC):

  Si vols que aparegui alguna dada diferent, escriu-la a continuació (exemple la teva adreça professional):

  Informació addicional

  Respecte a la formació ens hauries de dir:

  El cost de la formació inclou els manuals en un idioma, a seleccionar entre català o castellà. Si t’interessa tenir-los en més d’un idioma, cada idioma addicional té un cost de 100€. En quins idiomes vols els manuals? (*)

  El Mètode VEO és singular en contingut i alhora treballa amb infants i adolescents per acompanyar-los en el seu procés de creixement com a persona. Quines són les raons per les quals aspires a ser instructor/a VEO? Tens experiència en treballar amb infants i adolescents? (*)

  Un cop acabada la formació, et demanarem si vols entrar a formar part d’un grup de Telegram per seguir-te acompanyant en els dubtes que et puguin sorgir, així com retroalimentar-te d’aportacions d’altres instructors/es. El grup és en castellà. T’ho recomanem ;). Voldràs formar-ne part? (*)

  Documents adjunts

  Cal adjuntar els següents documents:

  Per completar la inscripció hauràs de realitzar un pagament de 250€, i enviar-nos el comprovant per correu-e. Quan acabis d’omplir el formulari, rebràs totes les dades.

  Declaració i acceptació finals:

  Enllaç a la política de privacitat

  Tecleja (*): captcha

  TENS PROBLEMES?

  Si tens problemes amb el formulari, et dóna error i no en descobreixes la causa, et donem dues alternatives:

  1. Pots omplir el mateix formulari mitjançant l’enllaç a google forms següent: https://forms.gle/V2PmHrGqQKMYHHNM8

  2. tens la possibilitat de descarregar-te el formulari en format pdf a continuació. Per aquesta opció, has de tenir en compte que:

  • És un pdf intel·ligent que et permet escriure al costat dels camps de forma digital, així com seleccionar les caselles pertinents.
  • També tens la possibilitat d’imprimir-lo, completar-lo manualment i escanejar-lo de nou. S’ha de poder llegir bé tot el contingut.

  Tant en un cas com en l’altre, per completar la inscripció ens has d’enviar el pdf degudament complimentat junt amb els arxius adjunts que et demanem.

  Estem a la teva disposició per qualsevol consulta 🙂 a info@escreix.cat o al 695.286.490.