INSCRIPCIÓ A LA FORMACIÓ MÈTODE VEO NIVELL 1

LLEGIR AMB ATENCIÓ

Per poder participar de les formacions del mètode VEO nivell 1 impartides per la certificadora en el mètode VEO Íngrid Terricabres Polo, única certificadora autoritzada per Viendo por el Mundo, AC, a Espanya, és necessari omplir el següent formulari.

Recorda que el cost de la formació per ser instructor/a del mètode VEO nivell 1, a Europa, estipulat des de Viendo por el Mundo, AC, és de 1500€.

En el moment de formalitzar la inscripció, cal fer un primer pagament de 300€ a Viendo por el Mundo, AC, per gestió administrativa i expedició del contracte internacional que t’autoritza a fer ús de la metodologia VEO, els seus manuals i logotips. Els 1200€ restants els hauràs d’abonar per transferència bancària 48 hores abans de l’inici de la formació o bé en efectiu el primer dia de la mateixa. No pots accedir a la formació si no has completat el pagament.

Aquest import inicial no és reemborsable.

Per qualsevol dubte, quedem a la teva disposició, a info@escreix.cat o al telèfon 695.286.490.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

  Si trobes aquesta senyal (*) vol dir camp obligatori.

  A quina formació t’inscrius? (*)

  Dades personals

  Quines dades, d’entre les anteriors que ens has proporcionat, vols que surtin al directori d’Instructors/es de viendoporelmundoac.com, amb l’objectiu que els teus clients et puguin trobar?

  Les dades obligatòries, per defecte, són: Nom, Cognoms i País.

  Les dades opcionals, les pots seleccionar activant la casella:

  Si vols que aparegui alguna dada diferent, escriu-la a continuació (exemple la teva adreça professional):

  Informació addicional

  Respecte a la formació ens hauries de dir:

  El cost de la formació inclou un manual, a seleccionar entre català o castellà. Si t’interessa tenir-lo en més d’un idioma, cada manual addicional té un cost de 100€. En quin idioma vols el(s) manual(s)? (*)

  Documents adjunts

  Cal adjuntar els següents documents:

  Per completar la inscripció hauràs de realitzar un pagament de 300€ a Viendo por el Mundo, AC. Aquests 300€ ja són part dels 1500€ que costa la formació, de manera que et quedaran 1200€ per pagar. Necessitem que ens diguis a través de quina plataforma faràs el pagament (*):

  Declaració i acceptació finals:

  Enllaç a la política de privacitat

  Tecleja (*): captcha