MÈTODE VEO: FORMACIÓ EN EL NIVELL 1

Formacions 2022-2023:

La formació en el Mètode VEO nivell 1 és 100% presencial i es duu a terme de manera intensiva durant 5 dies.

Les formacions són de 4-8 inscrits/es per cada edició. Les places són molt limitades.

Un cop realitzada cal completar-la amb unes pràctiques per obtenir el títol d’instructor/a en el mètode. Les pràctiques consisteixen a presentar cinc casos de nens/es entre 6 i 12 anys amb els quals s’hagi completat el programa.

Requisits previs:
 • Interès a treballar amb infants i adolescents i empatia per acompanyar els seus processos personals de manera constructiva.
 • Conèixer els colors i saber llegir.
 • Voluntat per fer a un costat la filosofia de vida o religió personal i així poder acompanyar els processos dels infants i adolescents amb objectivitat.
 • No cal tenir coneixements previs en l’àmbit de la psicologia o la pedagogia, malgrat que tenir-los pot recolzar el treball del mètode i fer que et sentis més segur/a.
 • Tenir més de 25 anys, o bé 24 amb titulació que et doni competència en l’àmbit.
Requisits durant i després del curs:
 • Puntualitat i assistència.
 • Un cop finalitzats els 5 dies de formació, obtindràs el tíitol de pre-instructor/a. Cal que al llarg dels següents 6 mesos ens presentis 5 casos pràctics per obtenir el títol d’instructor/a.
 • Al final de la formació firmaràs un contracte en el qual se t’autoritza a oferir la metodologia a persones a partir de 6 anys, i a comprometre’t a no alterar-la.
Com a instructor/a VEO:
 • Puc oferir el mètode VEO a nens i nenes i adolescents, de 6 a 21 anys
 • També puc oferir el mètode VEO a adults, deixant clar que pocs adults poden arribar a desenvolupar la VEO com els nens.
 • No puc formar nous instructors VEO. Si hi tens interès, has d’assolir l’experiència necessària per obtenir el nivell de certificador d’instructors/es.
Objectius de la formació:
 1. Conèixer i comprendre l’estructura de la metodologia VEO perquè siguis capaç d’assolir els objectius del mètode quan s’ofereix a infants, a adolescents i a adults.
 2. Rebre les sessions que oferiràs, perquè visquis l’experiència des de l’altra banda.
 3. Identificar els punts clau que permeten als infants (i també adolescents i adults) poder desenvolupar la Visió Extra Ocular.
 4. Comprendre com es treballen els conceptes que s’inclouen a les dinàmiques mentals d’autoconeixement, i com es trasllada la informació que en resulta als pares i mares, i als adults.
 5. Conèixer de primera mà alguns exemples model viscuts per les certificadores que complementen la teoria del mètode.
 6. Practicar amb nens/es durant la formació, acompanyats/des de les certificadores, per guanyar destresa i confiança en el guiatge cap als nens/es.
 7. Comprendre i aplicar la meditació de la neteja dels 10 cossos, que et permet guanyar poder personal i acompanyar amb més èxit el procés de la persona amb la qual treballaràs.
Horaris de la formació

Segons el grup, alguns horaris poden variar, però l’estructura general és la següent:

Un cop finalitzada la formació, com a pre-instructors/es i instructors/es accedireu a un grup de recolzament per tal que pugueu anar resolent els dubtes que us puguin sorgir en posar en pràctica el mètode.
 
Més informació
On es fan les formacions?

A l’inici de la pàgina pots consultar les formacions programades per aquest any. Si cap d’elles t’encaixa, fes-nos una proposta i valorarem la possibilitat de desplaçar-nos o programar noves dates.

Aures i “i jo per què no?”

Complementari a la formació del Mètode VEO nivell 1 el projecte de Visión Extra Ocular, AC ofereix dos cursos més, de format més petit, que es poden realitzar de manera independent a la formació del VEO però que alhora el complementen. Són el curs d’aures i el curs de i jo per què no?. Pròximament afegirem més informació d’aquests dos cursos.

Dubtes

info@escreix.cat o al formulari de contacte del web.

Què t’interessa ara?