MÈTODE VEO: FORMACIÓ EN EL NIVELL 1

Formacions amb places disponibles:
04/12 al 07/12 (Vic)

La formació en el Mètode VEO nivell 1 és 100% presencial i es duu a terme de manera intensiva durant 4 dies.

Les formacions són de 4-6 inscrits/es per cada edició. Les places són molt limitades.

Un cop realitzada cal completar-la amb unes pràctiques per obtenir el títol d’instructor/a en el mètode. Les pràctiques consisteixen a presentar cinc casos de nens/es entre 6 i 12 anys amb els quals s’hagi completat el programa.

Requisits previs:
 • Interès a treballar amb infants i adolescents i empatia per acompanyar els seus processos personals de manera constructiva.
 • Conèixer els colors i saber llegir.
 • Voluntat per fer a un costat la filosofia de vida o religió personal i així poder acompanyar els processos dels infants i adolescents amb objectivitat.
 • No cal tenir coneixements previs en l’àmbit de la psicologia o la pedagogia, malgrat que tenir-los pot recolzar el treball del mètode i fer que et sentis més segur/a.
 • Tenir més de 25 anys, o bé 24 amb titulació que et doni competència en l’àmbit.
Requisits durant i després del curs:
 • Puntualitat i assistència.
 • Un cop finalitzats els 4 dies de formació, obtindràs el tíitol de pre-instructor/a. Cal que al llarg dels següents 6 mesos ens presentis 5 casos pràctics per obtenir el títol d’instructor/a.
 • Al final de la formació firmaràs un contracte en el qual se t’autoritza a oferir la metodologia a persones a partir de 6 anys, i a comprometre’t a no alterar-la.
Com a instructor/a VEO:
 • Puc oferir el mètode VEO a nens i nenes i adolescents, de 6 a 21 anys
 • També puc oferir el mètode VEO a adults, deixant clar que pocs adults poden arribar a desenvolupar la VEO com els nens.
 • No puc formar nous instructors VEO. Si hi tens interès, has d’assolir l’experiència necessària per obtenir el nivell de certificador d’instructors/es.
Objectius de la formació:
 1. Conèixer i comprendre l’estructura de la metodologia VEO perquè siguis capaç d’assolir els objectius del mètode quan s’ofereix a infants, a adolescents i a adults.
 2. Rebre les sessions que oferiràs, perquè visquis l’experiència des de l’altra banda.
 3. Identificar els punts clau que permeten als infants (i també adolescents i adults) poder desenvolupar la Visió Extra Ocular.
 4. Comprendre com es treballen els conceptes que s’inclouen a les dinàmiques mentals d’autoconeixement, i com es trasllada la informació que en resulta als pares i mares, i als adults.
 5. Conèixer de primera mà alguns exemples model viscuts per les certificadores que complementen la teoria del mètode.
 6. Practicar amb nens/es durant la formació, acompanyats/des de les certificadores, per guanyar destresa i confiança en el guiatge cap als nens/es.
 7. Comprendre i aplicar la meditació de la neteja dels 10 cossos, que et permet guanyar poder personal i acompanyar amb més èxit el procés de la persona amb la qual treballaràs.
Horaris de la formació

Segons el grup, alguns horaris poden variar, però l’estructura general és la següent:

Un cop finalitzada la formació, com a pre-instructors/es i instructors/es accedireu a un grup de recolzament per tal que pugueu anar resolent els dubtes que us puguin sorgir en posar en pràctica el mètode.
 
Més informació
On es fan les formacions?

Normalment es fan a la ciutat de Vic (08500 – Barcelona).

També ens desplacem a fer formacions arreu de la Península, Balears i Canàries. Si t’interessa aquesta opció, a continuació tens un document amb més informació sobre com organitzar-ho. Entre els teus contactes i les nostres xarxes socials, donarem a conèixer la proposta, i així conformarem el grup que permetrà fer-la.

Aures i “i jo per què no?”

Complementari a la formació del Mètode VEO nivell 1 el projecte de Visión Extra Ocular, AC ofereix dos cursos més, de format més petit, que es poden realitzar de manera independent a la formació del VEO però que alhora el complementen. Són el curs d’aures i el curs de i jo per què no?. Pròximament afegirem més informació d’aquests dos cursos.

Dubtes

info@escreix.cat o al formulari de contacte del web.

Què t’interessa ara?