Flores blancas

Quan naixem, som una flor blanca de pètals tancats. Amb el temps, les persones que ens estimen ens reguen d’amor i obrim aquests pètals, mostrant al món tota la nostra llum.

Hi ha qui ens pinta un pètal verd-blau, hi ha experiències que ens en pinten un altre de vermell. Som dels colors de les aventures que la vida ens ha fet viure, rics de coneixements, talents i amor.

Però… què passa si en un pètal ens hi escriuen frases com ara Tu no serveixes per resno ets prou boets diferent, no saps pintar… Aquestes taques ens impedeixen brillar tant com podríem, inclús en alguns casos fan que la nostra flor no brilli tant com estava previst.

Tant si som infants, com joves o adults, tots estem condicionats, i si no parem atenció al què pensem, diem i fem, no serem altra cosa que una flor de característiques programades, que no destacarà per la seva singularitat única.

Per sort, avui en dia, gràcies a la gran xarxa de comunicació que tenim, existeixen i tenim a l’abast moltes tècniques, mètodes i estratègies que t’ajuden a reconèixer (a tornar més conscients) tots aquests programes, i a canviar-los, decidint com vols que sigui la teva vida a partir d’aleshores.

No hem de tenir por de reinventar-nos i llevar-nos havent deixat enrere el meu JO d’ahir. Si mirem a fora, ni les plantes, ni els animals ni el cel es mantenen igual dos dies seguits. Nosaltres estem construïts per funcionar de la mateixa manera. Mantenir-nos sempre iguals, va contra natura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *