El nostre butlletí

Amb el temps hem anat construint coneixement sobre la Visió Extra Ocular (VEO), l’educació conscient i la forma com ens acompanyem com a individus. Ha arribat el moment de compartir-ho, i per això, a través del nostre butlletí, rebràs propostes per entrenar la VEO a casa, consells per educar amb sentit i tenir millors relacions familiars i reflexions perquè puguis viure amb major benestar el teu dia a dia. A més a més, quan tinguem noves dates de Formacions VEO nivell 1 t’avisarem perquè no te la perdis, així com xerrades i altres esdeveniments gratuïts que oferim.

T’hi sumes?

Tenim un regal per tu, amb un tastet de tot allò que podràs rebre a través del butlletí. Tenim moltes ganes de compartir-ho amb tu, i creiem que et pot ser d’utilitat 🙂

Suscribirse a la Newsletter

* indicates required
Quiero recibir el boletín de EscreiX mediante:


Puede desuscribirse en cualquier momento haciendo clic en el enlace que aparece en el pie de página de nuestros correos electrónicos. Para obtener información sobre nuestras prácticas de privacidad, visite nuestro sitio web.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.