EL TEU ESPAI

La cooperació i la comunitat és un dels grans atributs dels nous temps. A EscreiX treballem conjuntament amb el Consultori Natxi-Joan, perquè trobis allò que necessites avui.

Centre EscreiX

Vull canviar patrons. Em vull conèixer i/o tinc malestar general. Vull activar la VEO. M’agrada la meditació.

He fet el VEO nivell 1. M’agrada la meditació. Vull ampliar la meva connexió amb el Ser i l’Univers. Vull equilibrar els hemisferis cerebrals.

Tinc un problema concret. No vull viure’l més. M’agrada la meditació.

Consultori Natxi-Joan

M’agrada la meditació. Vull meditar en grup. Vull aprendre a meditar. Vull un grup de meditació on es canalitzi informació.

M’agrada l’art conscient. M’agraden els llibres de consciència. Vull fer un regal especial i personalitzat.

Sóc de la terra. M’agraden els tallers d’autosuficiència. M’agraden els remeis naturals i les plantes medicinals. M’agrada l’hort ecològic.

Mètode VEO nivell 1

El Mètode VEO va ser creat als anys 80 per Noé Esperón a Mèxic. Té per objectiu ajudar-te a prendre consciència i canviar la perspectiva amb la qual et mires, et relaciones i et projectes. A més, potencies la intuïció i pots activar la VEO.

S’estructura en 10 sessions individuals* de 90 minuts, i en cada una:

 1. Fem una meditació guiada per treballar un patró inconscient concret.
 2. Fem exercicis perquè activis la VEO (si tu vols).
 3. Reps un seguit de propostes pràctiques per aplicar en el teu dia a dia i així consolidar el canvi iniciat a la primera part.

És molt recomanable que si portes el teu fill/a al VEO també t’apuntis al curs VEO d’adults, perquè podràs acompanyar-lo amb més èxit i facilitat.

*El VEO nivell 1 també es pot fer en parella.

Testimonis

Vols conèixer les experiències de les persones que ja han fet el VEO?

Vols saber-ne més?
Vull apuntar-me al VEO nivell 1

Requisits:

 1. Puntualitat i compromís a fer les 10 sessions.

Vies d’inscripció:

 1. Si vols venir al Centre EscreiX, pots contactar-nos a través del 695.286.490 o bé a info@escreix.cat per demanar cita o resoldre dubtes.
 2. Si el centre et queda molt lluny, també oferim la versió on-line del nivell 1. Contacta amb nosaltres per a més informació (695.286.490 o info@escreix.cat).

Mètode VEO nivell 2

El Mètode VEO nivell 2 va ser creat per en Noé Esperón i la Vere Carvajal a principis del s.XXI per tal que segueixis ampliant la connexió entre els dos hemisferis (intuïtiu-racional) i entre la teva persona i l’Univers.

S’estructura en 10 sessions, d’1,5 hores cada una. L’exercici principal és una meditació guiada que et comporta:

 1. Més consciència/responsabilitat amb tu mateix/a, la família, feina, societat i planeta.
 2. Més atenció al moment present.
 3. Més capacitat per fer servir ambdues lateralitats del cervell amb èxit (dreta-esquerra).
 4. Més autosuficiència, amb una voluntat enfortida que et mantindrà ferm/a en els teus propòsits.
 5. Més capacitat per enfrontar les experiències de vida des de perspectives més fraternes, constructives i indestructibles.
Després de la meditació, es realitzen exercicis per seguir desenvolupant la intuïció o la visió extra ocular.
Preu

Cada sessió (individual) té un cost de 50€, i només s’ofereix de manera presencial.

*El nivell 2 també es pot fer en grup. Per a grups de 2, el cost per sessió i per participant és de 35€; per a grups de 3, de 25€; per a grups de 4, de 20€.

Vull apuntar-me al VEO nivell 2

Requisits:

 1. Haver cursat el VEO nivell 1
 2. Puntualitat i compromís a fer les 10 sessions.

Vies d’inscripció:

 1. Si vols venir al Centre EscreiX, pots contactar-nos a través del 695.286.490 o bé a info@escreix.cat per demanar cita o resoldre dubtes.
 2. Si el centre et queda molt lluny, també oferim la versió on-line del curs VEO nivell 2. Contacta amb nosaltres per a més informació (695.286.490 o info@escreix.cat).

,5

Meditació dels 10 cossos

La meditació dels 10 cossos va ser creada per en Noé Esperón als anys noranta, a Mèxic. Partint d’un problema que tinguis ara, té l’objectiu d’esborrar les causes que l’han originat, i alhora omplir-te de noves causes, que donaran lloc al futur que desitges.

És una tècnica d’una sola sessió, en la qual fas un viatge intern a través dels teus cossos (mental, emocional, genètic, energètic, espiritual…) esborrant tot aquest present i tot aquest passat que et limita, i omplint-te d’aquest futur que vols viure. L’exercici principal és una meditació o relaxació guiada.

Quins problemes pot transformar?

Amb paraules d’en Noé, tots aquells problemes que tinguin a veure amb la salut, els diners, l’amor i/o l’èxit.

Preu

El cost d’aquesta tècnica és de 30€ l’hora. Normalment, les sessions, individuals, duren al voltant de 2h, màxim 3h.

Vull fer la meditació dels 10 cossos

Requisits:

 1. Tenir un problema del qual ja no en vols viure més.
 2. Puntualitat.

Vies d’inscripció:

 1. Si vols venir al Centre EscreiX, pots contactar-nos a través del 695.286.490 o bé a info@escreix.cat per demanar cita o resoldre dubtes.
 2. Si el centre et queda molt lluny, també oferim la versió on-line de la meditació dels 10 cossos. Contacta amb nosaltres per a més informació (695.286.490 o info@escreix.cat).
Testimoni
"Amb la Neteja dels 10 Cossos he pogut canviar hàbits de comportament davant experiències que es repetien i, vivint-les diferent, he guanyat en confiança i seguretat per actuar cada vegada més, des de la llibertat de la que se'ns ha dotat. Em sento més autèntica."
Maria Ignàsia
(59 anys)