Propostes per estimar-te i ser feliç (1)

S’acosten les festes, la fi de l’any 2019… i amb elles, la tradició de definir mentalment nous propòsits, noves intencions, nous terminis… que sovint no acaben materialitzant-se al llarg de l’any que encetarem. La vida està plena de sorpreses, i no podem pretendre controlar-ho tot, ni tampoc tenir una força de voluntat indestructible, però sí que tenim la possibilitat d’adquirir noves perspectives davant les diferents experiències de vida que vivim. És per això que EscreiX us regala un kit de 5 propostes per encarar aquest 2020 amb uns altres ulls, unes altres orelles, una altra llengua i, per tant, un rumb diferent al viscut fins ara.

Bones festes, gràcies per formar part de l’ànima EscreiX i feliç 2020!

1. LGRATITUD

Cada dia tenim motius per agrair la vida que vivim, des de les nostres capacitats (visibles o invisibles) fins a l’entorn que ens envolta. Regala’t un instant diari per agrair tres coses que t’acompanyen i et permeten viure la vida que vius.

2. EL FLUIR

La vida no s’atura a repetir-se dues vega-des, tot el què és viu canvia constantment i les persones no en som una excepció. Intentar posar pausa a una situació, per-sona o estat personal… és anar a contra-natura. Sent que “Això també passarà”.

3. L’EVOLUCIÓ

No et critiquis l’ahir. Sent que la teva ver-sió d’ahir ho va fer tan bé com va saber. I si ara ho faries diferent, és perquè has canviat, i l’antiga versió ha pogut créixer i aprendre. Posa la voluntat i el pensament en l’ara i deixa que actuï la teva versió ac-tual, perquè puguis seguir evolucionant.

4. ELS REPTES

Parles d’obstacles o de reptes? Els vius com entrebancs o com una oportunitat que et brinda la vida per poder aprendre, créixer, expandir-te i ser més savi/a? Viu la vida com una escola, i descobriràs la gratificació que se sent cada vegada que et superes a tu mateix/a.

5. EL FUTUR

Com parles del futur? En positiu? A allò que et proposes li afegeixes un “però”, “si…”, “ja veurem…”? Tal i com el projectis a la teva ment, així t’hi aniràs encaminant…

Si t’han agradat aquestes propostes, aquí descobriràs d’on surten i què pots fer conèixer-les totes i quedar-te amb les més adequades per a tu.

2 comments

 1. Pere Amilibia Estrany

  Hola, bon dia Escreix. No ens coneixem però coincidim en moltes coses. Espero que estigueu aprofitant aquests dies per créixer i aprofitar el temps que ara es nostre. Em dic Pere Amilibia, faig una mica de tot en el camp de l’art…ja t’ho explicaré un altre dia, el cas es que soc pare de dos nens el Teo i el Pau, fa una setmana la filla d’uns bons amics, quasi família, va començar el mètode VEO a Barcelona …ha estat colpidor i revelador conèixer aquesta realitat. El cas es que en aquests dies voldríem introduir-nos
  en el mètode veo i necessitaría informació i assesorament si fos possible…ja anem fent meditació, Chi cung i Thai Chi, coneixem el tapping.
  Tant la Mariona com jo hem fet belles Arts i hem sigut mestres en diferents edats i tècniques Vivim al camp a Mont-Ras i ara mateix no podem arribar a Escreix, però quan passi tot aquest procés de canvi us vindrem a conèixer.
  Molta salut, ànims i agraïment per la vostra feina.
  Metta????????

  1. admin

   Gràcies per les teves paraules Pere,
   Quan tota aquesta experiència passi, sereu més que benvinguts al centre, i si mentre dura aquesta experiència voleu que parlem un dia, via telèfon o videotrucada, sobre el VEO i tot el què l’envolta, per mi endavant!
   Gràcies de nou a vosaltres, per fer que la feina que oferim tingui sentit.
   Salut i llum! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *